biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Ballina Flygplats

Startsidan > Australien > Hyrbil Ballina Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Ballina Flygplats. En hyrbil på Ballina Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Ballina Flygplats guide

hyrbil i Ballina Flygplats
Biluthyrning Ballina Flygplats

Ballina Flygplats (IATA-kod: BNK) är allmänt känd som den Ballina Byron Gateway Flygplats till lokalbefolkningen. Den är belägen i regionen av Northern Rivers längs den nordligaste kusten av New South Wales. Det är känt som en "gateway" flygplatsen eftersom det ger ett antal alternativ och flygningar till inrikes destinationer i de inre och långt regioner i landet. En huvudterminal är i drift 24 timmar om dygnet. Flygplatsen hanterar ca 20.000 passagerare varje år från sin enda huvudsakliga landningsbanan och terminalen har en kapacitet på över 500.000 passagerare varje år.

Flygbolag och resmål

Ballina Byron Gateway Flygplats erbjuder några australiensiska flygbolag: Jetstar Virgin Australia och Rex, eller Regional Express. Dessa flygbolag tillhandahåller vägar till den populära australiensiska destinationer Sydney och Newcastle .

Flygplatsens anläggningar

Den viktigaste terminalen på Ballina Flygplats erbjuder ett café och ett antal tjänster och bekvämligheter. Ett café som serverar lättare rätter såsom hamburgare och smörgåsar. Andra tjänster inkluderar incheckningsautomater, uttagsautomater och internet. En förälders rum för omvårdnad är perfekt för resande mammor. Passagerare bistånd, en turistinformation skrivbord och särskilda behov som tillhandahålls förbättrade tjänster till resenärerna. Flygplatsen genomgick nyligen stora uppgraderingar i infrastruktur och utbyggnad. Ett antal biluthyrningsfirmor finns på flygplatsen, inklusive Thrifty, Budget, Europcar, Hertz och Avis. Taxi, chaufför bilar, bussförbindelse och flygbussar finns också tillgängliga.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil