biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Cairns Flygplats

Startsidan > Australien > Hyrbil Cairns Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Cairns Flygplats. En hyrbil på Cairns Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Cairns Flygplats guide

hyrbil i Cairns Flygplats
Biluthyrning Cairns Flygplats

Cairns Flygplats (IATA-kod: CNS) ligger i Queensland och drivs av Cairns Port Authority. Klassificeras som en internationell flygplats, det betyget den sjunde mest trafikerade i Australien med 44 inrikes destinationer och 20 internationella destinationer. Dess en landningsbana och två terminaler passagerare ger tillgång till cirka fyra miljoner resenärer per år.

Flygbolag och resmål

Ett antal större flygbolag tjänsten Cairn flygplats. Dessa inkluderar Air New Zealand, Cathay Pacific, Qantas, United Airlines, Virgin Australien, och Jetstar Airways. Några populära inhemska destinationer inkluderar Brisbane, Sydney, Melbourne och Adelaide, Perth och Gold Coast .Populära internationella destinationer inkluderar men är inte begränsade till Auckland, Hong Kong, Shanghai, och Guam.Några av de mest populära linjerna från Cairns inkluderar Brisbane och Sydney.De mest populära internationella linjer inkluderar dem som rubrik till Tokyo, Papua Nya Guinea, Auckland, Kina och Singapore .

Flygplatsens anläggningar

Ett antal flygplatser bekvämligheter finns tillgängliga för resenärer i de inhemska och internationella terminalerna. Dessa inkluderar den Landside Café i ankomsthallen och flygsidan Café i avgångshallen. Taxfree-produkter finns på flera av butikerna. Besökare kan också komma åt en internationell valutaväxling och bankomater i hela båda terminaler. Lokala transporter och hyrbilar finns tillgängliga på både den inhemska och internationella terminaler, däribland de som tillhandahålls av Red Spot, Avis, Budget, Hertz, Thrifty och Europcar. Taxi, limousiner och bussar finns också tillgängliga från flygplatsen.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil