biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Darwin Flygplats

Startsidan > Australien > Hyrbil Darwin Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Darwin Flygplats. En hyrbil på Darwin Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Darwin Flygplats guide

hyrbil i Darwin Flygplats
Biluthyrning Darwin Flygplats

Trots sitt avlägsna läge, är Darwin International Flygplats är en av de mest trafikerade i de norra territorierna i Australien . Darwin International Flygplats (IATA-kod: TRW) tillhandahåller både inhemska och internationella terminaler och en godsterminal. Flygplatsen genomsnitt 26.000 flyg årligen och har ca en miljon passagerare per år från sina två banor.

Flygbolag och resmål

På grund av sitt läge på själva norra spetsen av Northwestern Territories, är Darwin Flygplats en populär knutpunkt eller gå-till flygplatsen för resenärer på väg till Sydostasien. Några internationella flygbolag som tjänsten flygplatsen inkluderar Malaysian Airlines (som kommer att återupptas dagliga flyg till Darwin under november 2013) och Indonesien AirAsia. De mest populära inrikeslinjer i och ut ur Darwin International Flygplats inkluderar destinationer som Brisbane, Sydney, Melbourne och Perth . Internationella linjer inkluderar Singapore, Indonesien, Vietnam, och Filippinerna .Qantas, Virgin Australia, Jetstar Airways och Airnorth är också populära flygbolag som opererar från Darwin International Flygplats med inhemska och internationella destinationer.

Flygplatsens anläggningar

Tjänster på flygplatser inhemska och internationella resenärer i en terminal. Resenärer kan hitta ett antal butiker och flera alternativ när det gäller mat och dryck. För närvarande är cirka tre restauranger och barer serverar flygplatsen och en (Hungry Jacks) är öppen 24 timmar om dygnet. Internationella resenärer kan njuta av taxfree-shopping också. Ett antal ytterligare faciliteter inkluderar bankomater, skötbord, handikapparkering och tillgång till ett växlingskontor. Ett antal biluthyrning ligger i ankomsthallen nära bagage insamling och inkluderar Avis, Thrifty, Hertz, Budget och Europcar.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil