biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Hobart Flygplats

Startsidan > Australien > Hyrbil Hobart Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Hobart Flygplats. En hyrbil på Hobart Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Hobart Flygplats guide

hyrbil i Hobart Flygplats
Biluthyrning Hobart Flygplats
Hobart är en av de mest populära destinationerna för inhemska och internationella resenärer i Australien. Beläget i Tasmanien, Hobart International Flygplats (IATA-kod: HBA) ger en internationell inkörsport till Tasmanien. Som Australiens sydligaste huvudstad, ger sin flygplats ett stort antal flygbolag, destinationer och servicealternativ till inhemska och globala resenärer. Flygplatsens enda bana och viktigaste terminalen ger en siamesiska inhemska och internationella område som tjänar nästan två miljoner passagerare per år med över 14.000 ankomst och flyg avgång.

Flygbolag och resmål

Ett antal stora inhemska flygbolagen tjänar Hobart International Flygplats, som inkluderar Jetstar Airways, Tiger Airways Australien, Qantas och Virgin Australia. Var och en av dessa flygbolag erbjuder flyg till Melbourne Flygplats använder narrow body-flygplan. Tack vare sitt läge, är Hobart International Flygplats också en populär utgångspunkt för flyg till Casey Station, Antarktis. Populära destinationer inom Australien inkluderar Brisbane, den Gold Coast och Sydney .Melbourne och Sydney är den klassas som de mest trafikerade och mest populära inrikeslinjer.

Flygplatsens anläggningar

Den Hobart flygplats erbjuder en kombinerad check-in området och caféer finns i varje av de inhemska och internationella terminalerna. En flygplats ligger på plats och en variation av detaljhandel samt mat-och dryck ger enkel tillgång till näring. Butiker och caféer och restauranger och barer är öppna från den första flygningen till sista avgående flygningen för dagen. Biluthyrningsfirmor finns precis utanför terminalen. Hyrbil företag är Red Spot, Fynd Car, Hertz, Thrifty, Avis, Budget och Europcar.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil