biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Kununurra Flygplats

Startsidan > Australien > Hyrbil Kununurra Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Kununurra Flygplats. En hyrbil på Kununurra Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Kununurra Flygplats guide

hyrbil i Kununurra Flygplats
Biluthyrning Kununurra Flygplats

Kununurra flygplats är också känd som East Kimberley Regional Flygplats (IATA-kod: KNX). Flygplatsen ligger på den norra kusten av västra Australien. Den ganska avlägsen plats är ofta förenad med en tung regnperiod som skär bort det från resor och externa tjänster för korta tidsperioder. Staden Kununurra består av färre än 6.000 invånare mestadels infödda australier. Flygplatsen är avgörande för möjligheter till turism i regionen. Flygplatsen genomgick en omfattande renovering och utbyggnad under 2012 som fördubblat sin storlek. Den enda terminal erbjuder nu en separat ankomsthallen och säkerhet för avgångshallen. Främst för chartrade luft turer, den enda banan och Terminal Service cirka 87.000 passagerare per år med nästan 3.000 inrikesflyg.

Flygbolag och resmål

Två Australian Airlines tjänsten Kununurra Flygplats: Airnorth och Virgin Australia Regional Airlines. Populära destinationer inkluderar Darwin, Perth, Broome, Derby, och Argyle.Flera charterbolag finns också på anläggningen.

Flygplatsens anläggningar

På grund av sin avlägsenhet och storlek, ger flygplatsen inte ett stort mängd bekvämligheter för passagerare. Det gör regelbundet och traditionella flygplatsens tjänster och ett antal privata flygning och chartrade verksamhet. Huvudterminalbyggnaden ger ett café för lätta måltider och förfriskningar. Biluthyrning finns också tillgängliga på flygplatsen under ordinarie öppettider. Flygplatsen ligger inom tre miles från Kununurra. Resenärer kan hitta ytterligare hyrbil, hotell och anläggningar matsal i staden.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil