biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Newcastle Flygplats

Startsidan > Australien > Hyrbil Newcastle Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Newcastle Flygplats. En hyrbil på Newcastle Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Newcastle Flygplats guide

hyrbil i Newcastle Flygplats
Biluthyrning Newcastle Flygplats

Newcastle Flygplats är också känd som Newcastle Williamstown flygplats (IATA-kod: NTL). Det ligger i New South Wales nära Port Stephens. Anläggningen hanterar över en miljon passagerare per år och är rankad som den 12: e mest trafikerade i landet. Med en bana och över 14.000 flygningar årligen tjänar anläggningen främst den lägre Hunter regionen New South Wales. Landningsbanan delas av angränsande militärt flygfält.
Flygplatsen banan är tillräckligt stark för att hantera upp till Boeing 747 klass flygplan och dess enda huvudterminal erbjuder en rad tjänster för passagerare.

Flygbolag och resmål

Den Newcastle Williamstown flygplats (som delar sin bana med RAAF-baserade Williamstown) tjänar ett antal stora inhemska transportföretag som inkluderar Virgin Australia, Brindabella Airlines, Regional Express, Jetstar och QantasLink. Några av de populäraste flygen anländer och avgår till Melbourne, Sydney, den Gold Coast, Brisbane och Canberra .

Flygplatsens anläggningar

Faciliteter och tjänster på flygplatsen inkluderar men är inte begränsade till buss och taxi. Hyrbil företag är belägna inne i terminalen. En informationsdisk och Internet finns.Ett antal caféer, gallerier och affärer finns inne på flygplatsen. Dessa inkluderar Hungry Jacks, en sport bar och bistro, ett kafé och en fullständig bar. Biluthyrning finns vid ankomsthallen delen av terminalen och betjänas av Avis, Budget, Hertz, Thrifty, och Europcar.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil