biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Liège Flygplats

Startsidan > England > Hyrbil Liège Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Liège Flygplats. En hyrbil på Liège Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Liège Flygplats guide

hyrbil i Liège Flygplats
Biluthyrning Liège Flygplats

Den Liège Flygplats (IATA-kod LGG), som ligger i Liège, nära staden Bierset, Belgien, i nåden, Limburg provinsen östra Belgien.Flygplatsen fungerar som en viktig last nav i Belgien, en av de största, och även den tredje största flygplats för persontrafik efter Bryssel .Flygplatsen är känd för sina charterflygningar, som ger 23 destinationer. Det är också navet för hantering europeisk gods mellan Frankfurt, Amsterdam och Paris .
Den Liège Flygplats har en passagerarterminal som ger taxfree-shopping, en resebyrå, bokhandel, biluthyrning, bar och restaurang. Terminalen har en kapacitet på 50 passagerare, med 4 portar och 11 incheckningsdiskar. Flygplatsen har ett huvudsyfte landningsbana och en sekundär bana samt förkläde och taxibanor.

Flygbolag och resmål

Liège Flygplats serverar El Al Cargo, Jetairfly och TNT Airways. Jetairfly tjänster destinationer som Izmir, Turkiet, Palma de Mallorca, Spanien, Tel Aviv Ben-Gurion i Israel och Teneriffa, alla populära destinationer i Europa.Thomas Cook Airlines Belgien Airways charter flyg till Trevligt, Palermo, Antalya, Turkiet, och Hurghada, Egypten .

Flygplatsens anläggningar

Liège Flygplats tjänade drygt 300.000 passagerare under 2012. Flygplatsen, men på små sida, erbjuder en mängd butiker, barer och restauranger, och biluthyrning. En Europcar monter är tillgänglig 24/7 för Biluthyrning i den offentliga zonen av passagerarterminalen. Drycker och snacks finns på Le Libre Cours brasserie, medan Le Long Cours Restaurangen är belägen på första våningen, öppnar de flesta dagar till 3 pm.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil