biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Nice Flygplats

Startsidan > Frankrike > Hyrbil Nice Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Nice Flygplats. En hyrbil på Nice Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Nice Flygplats guide

hyrbil i Nice Flygplats
Biluthyrning Nice Flygplats

Nice internationella flygplats är också känd som den Nice Côte d'Azur Flygplats (IATA-kod: NCE) och ligger i Provence-Alpes-Côte d'Azur-regionen i södra Frankrike .De södra gränser provinsen dela en del av Medelhavets kustlinje. Flygplatsen är utrustad med två banor och två terminaler som tillhandahåller tjänster till nästan tio miljoner passagerare per år. Flygplatsen är ett nav för EasyJet och Air France flygbolag Airline.

Flygbolag och resmål

Trevlig flygplats tillhandahåller tjänster från massor av inhemska och internationella flygbolag. Stora internationella bärare inkluderar Aeroflot, Air France, British Airways, Emirates, Lufthansa och Scandinavian Airlines. Populära destinationer inkluderar Köpenhamn, Casablanca, Berlin, Dubai, Wien, Paris och Moskva . EasyJet bärare ger inhemska destinationer som inkluderar Lyon, Paris, Bordeaux och Nantes .Populära säsongsbetonade destinationer inkluderar Cork, Montréal, London, New York, Belfast, och Helsingfors .

Flygplatsens anläggningar

Trevligt Flygplats erbjuder ett brett utbud av tjänster för passagerare. En relaxavdelning ger en ekumenisk kultplats. Intersnet och WiFi är tillgänglig till casual och affärsresenärer. Ett servicecenter, mötesrum och lounger klubb är också tillgängliga för affärsresenärer. Shoppingställen inkluderar smycken till mode och regionala produkter. Ett stort utbud av barer och restauranger erbjuder allt från snacks till sittande matställen och inkluderar Le Riviera och Le Badiane. Transport till och från flygplatsen underlättas genom buss, buss och taxi. Biluthyrning ger många bärare är också tillgängliga på flygplatsen.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil