biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Dubrovnik Flygplats

Startsidan > Kroatien > Hyrbil Dubrovnik Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Dubrovnik Flygplats. En hyrbil på Dubrovnik Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Dubrovnik Flygplats guide

hyrbil i Dubrovnik Flygplats
Biluthyrning Dubrovnik Flygplats

Dubrovniks internationella flygplats är känd av lokalbefolkningen som Čilipi Flygplats (IATA-kod: DBV) som en av de största i Kroatien. Beläget på den mycket södra spetsen av landet längs Adriatiska havet, dess enda bana och viktigaste terminalen ger en viktig knutpunkt för Kroatien Airlines. Flygplatsen genomgick större uppgraderingar och renoveringar under 2010 med ytterligare expansion och uppgraderingar planeras för efter 2015. Expansionen innehåller en ny bana och en fyra-stjärniga Flygplats Hotel. Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av säsongsbetonade destinationer. Resenärer till området bör kontrollera att bestämma att kontrollera tillgängliga vägar beroende på årstid och väder.

Flygbolag och resmål

Ett antal internationella och kroatiska flygbolag tjänsten flygplatsen och inkluderar Adria Airways, Aeroflot, Air Serbien, British Airways, Croatia Airlines, Finnair, Scandinavian Airlines, och Ukraina International Airlines. Rådas att alla linjer (utom ett fåtal) är säsongsbetonad. Året runt utrikeslinjer inkluderar London och München med ytterligare destinationer som Belgrad, Malta, Aten, Tel Aviv, Helsingfors, Madrid, Bryssel, Moskva och Bukarest .

Flygplatsens anläggningar

Dubrovniks flygplats erbjuder en rad bekvämligheter från dess huvudsakliga terminalen. En bank och växlingskontor, en informationsdisk, och många shopping-och tullfria shoppingmöjligheter träffa resenärer som anländer och avgår från flygplatsen.Webb check-in tjänster finns tillgängliga. Ett antal kaféer, bokhandlar, tobak shoppar, och även bagage inslagning tjänster finns tillgängliga i terminalen. Biluthyrning tjänster som tillhandahålls av flygplatsen inkluderar t.ex. Fleet, Avis, Hertz, Budget, Sixt och Peugeot.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil