biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Pula Flygplats

Startsidan > Kroatien > Hyrbil Pula Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Pula Flygplats. En hyrbil på Pula Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Pula Flygplats guide

hyrbil i Pula Flygplats
Biluthyrning Pula Flygplats

Pula Flygplats (IATA-kod: PUY) ligger i nordvästra Kroatien längs Adriatiska havet och serverar inte bara inhemska och internationella flygningar, men ett stort antal av en hyrd och privata jetplan. Dess enda bana och huvudterminal process 360.000 passagerare per år. Semesterfirare som söker det varma klimatet, flock mot havet och ön samhällen och attraktioner till flygplatsen varje år. Flygplatsen kan hantera upp till Boeing 747 storlek flygplan.

Flygbolag och resmål

Pula flygplats tjänster främst inhemska och säsongsmässiga flygningar som tillhandahålls av ett antal regionala och omgivande bärare lantluft som inkluderar Air Serbien, Croatia Airlines, Germanwings, Lufthansa Regional, Norwegian Air Shuttle, Ryanair, och Ural Airlines. Populära säsongsbetonade destinationer och charter finns tillgängliga för resmål såsom Kiev, Amsterdam, Berlin, München, Helsingfors och Moskva, bland andra.

Flygplatsens anläggningar

Den relativt lilla flygplatsen erbjuder begränsade faciliteter för passagerarna. Transport till och från flygplatsen underlättas av en lokal buss och taxiföretag. Tjänster på flygplatsen inkluderar tullfri shopping, Caffe Bar och VIP service. Medicinska tjänster och tillgänglighet för passagerare med särskilda behov finns i terminalen. Hyrbil tjänster är belägna i området ankomst i terminalbyggnaden och kan bokas i förväg. Populära bärare innefattar de som tillhandahålls av Vetura, Avis, Hertz, och Fleet.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil