biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Rijeka Flygplats

Startsidan > Kroatien > Hyrbil Rijeka Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Rijeka Flygplats. En hyrbil på Rijeka Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Rijeka Flygplats guide

hyrbil i Rijeka Flygplats
Biluthyrning Rijeka Flygplats

Rijeka Flygplats (IATA-kod: RJK) ligger på ön Krk strax utanför kusten i nordvästra delen av landet. Dess enda bana och små tjänster terminal sommaren bara trafik men ger ett antal säsongsmässiga flygningar till andra kroatiska och närliggande destinationer land. Sådana alternativ beror på säsong och väder. Flygplatsen fungerar som en viktig knutpunkt och anslutningspunkt för resenärer som besöker de norra delarna av den vackra kroatiska kusten vid Adriatiska havet.

Flygbolag och resmål

Ett antal regionala och kroatiska-baserade flygbolag trafikerar flygplatsen och inkluderar Condor, Croatia Airlines, Germanwings, Ryanair, och AirBaltic. Sådana bärare erbjuder begränsade säsongsbetonade flyg till destinationer såsom Frankfurt, Riga, Berlin, Stuttgart, Oslo, Stockholm, och Košice.

Flygplatsens anläggningar

Rijeka flygplats är relativt liten men har ett begränsat antal faciliteter och tjänster för passagerare. Sightseeing flygningar över kustlinjen och avlägsna öar finns. Begränsad mat och dryck finns i terminalen tillsammans med några resetjänster. Flygplatsen fungerar som ett nav för turister besökare som söker semester längs kusten. Dess nästan 50 avlägsna öar och dussintals hotell som finns i och runt många stränder, vikar och vikar gör det en populär destination. Marktjänster på flygplatser små skidorter i de närliggande bergen under vintermånaderna.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil