biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Zagreb Flygplats

Startsidan > Kroatien > Hyrbil Zagreb Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Zagreb Flygplats. En hyrbil på Zagreb Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Zagreb Flygplats guide

hyrbil i Zagreb Flygplats
Biluthyrning Zagreb Flygplats

Zagrebs flygplats är också känd som Pleso Flygplats (IATA-kod: ZAG) och är en av de största i Kroatien .Flygplatsen fungerar som en viktig knutpunkt för inhemska och internationella resor. Flygplatsens enda bana och terminal (en andra är under uppbyggnad) tjänar drygt två miljoner passagerare per år med nästan 40.000 flyg till inhemska och internationella platser. Flygplatsen fungerar som en viktig knutpunkt för Croatia Airlines. Ytterligare expansion är planerad till hösten 2013.

Flygbolag och resmål

Många inhemska och internationella flygbolag erbjuder ett brett utbud av regelbundna samt säsongsbetonade destinationer och rutter. Större bärare inkluderar men är inte begränsade till Aeroflot, Air France, Kroatien Airlines, British Airways, Qatar Airways, Turkish Airlines, och Sun d'Or International Airlines (verksamheter som El Al). Populära reguljära destinationer inkluderar Istanbul, Budapest, Tel Aviv, München, London, Paris och Moskva .Säsongens flyg till Lissabon, Madrid, Seoul, Köpenhamn, Barcelona, och Antalya finns också. De mest trafikerade rutter från flygplatsen inkluderar destinationer till Frankfurt, Wien, München, London och Paris .

Flygplats bekvämligheter

Zagrebs internationella flygplats erbjuder massor av bekvämligheter och tjänster till resenärerna. Ett brett utbud av restauranger, caféer och barer erbjuder mat alternativ från grab-and-go att sitta ned middag. Glöm inte att besöka restaurangen Faust Vrančić för nationella och internationella rätter alternativ. "Välkommen Shop" ligger nära inhemska ankomster och avgångar är öppen dagligen och erbjuder en mängd olika varor. Bank och ATM anläggningar och post finns också tillgängliga på flygplatsen. A affärslounger, VIP-lounge och konferens utrymme finns också på flygplatsen. Uthyrning bilar tillhandahålls av Hertz Kroatien, Sixt, Active, och Dollar.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil