biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Luleå Flygplats

Startsidan > Sverige > Hyrbil Luleå Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Luleå Flygplats. En hyrbil på Luleå Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Luleå Flygplats guide

hyrbil i Luleå Flygplats
Biluthyrning Luleå Flygplats

Luleå Flygplats (IATA-kod LLA) ligger nära Kallax och anses vara den sjätte största flygplatsen i Sverige enligt passagerartrafiken.Flygplatsen, som ser nästan en miljon passagerare per år, är också den största flygplatsen i den norra regionen av landet. Luleå Flygplats fick sin början som en militär flygplats under 1941 och blev en civil anläggning 1944. Idag, passagerare passerar den enda terminal och över den längsta banan i Sverige!

Flygbolag och resmål

Några flygbolag erbjuder reguljär trafik till destinationer på Luleå Flygplats. Avies, DirektFlyg, Norwegian Air Shuttle och Scandinavian Airlines erbjuder tjänsten att välja destinationer som Pajala, Sundsvall, Stockholm och Kiruna.Charterflyg till internationella destinationer såsom Phuket, Gran Canaria och Rhodos är anordnade på bärare såsom Aegean Airlines, Novair, Thomson Airways och Freebird Airlines.

Flygplatsens anläggningar

Passagerare på Luleå Flygplats har några bekvämligheter att välja mellan inklusive handikapp stöd, familjestöd, hyr bil, butiker och restauranger. Mat och dryck tillhandahålls via Café Biggles och Mat & Fika, medan ett sortiment av varor säljs i taxfree centrum i terminalen. Letar du efter en hyrbil? I Luleå Flygplats erbjuder en mängd olika val genom större transportföretag som Hertz, Mabi, Avis och Europcar.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil