biluthyrning flygplats  

 

 
     
 

Startsidan | Kundtjänst | Biluthyrning tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudandena genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

>> Prenumerera

 

App till iPhone

Ladda ner appen till din iPhone eller iPad

>> Ladda ner app

 

 

 

 

Hyrbil Köln Flygplats

Startsidan > Tyskland > Hyrbil Köln Flygplats

Jämför alla de största biluthyrarna såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Alamo och hitta de bästa priserna på biluthyrning på Köln Flygplats. En hyrbil på Köln Flygplats inkluderar stöldförsäkring, trafikförsäkring och helförsäkring såväl som fri körsträcka när du hyr med oss.

 

Njut av förmånerna genom att hyra med oss:

 

Spara upp till 50 % jämfört med om du bokar direkt hos en agent

 
  Alla nödvändiga försäkringar är alltid inkluderade i priset
  Moms och flygplatsavgifter är inkluderade
  Inga dolda kostnader eller kreditkortsavgifter
  Vår kundtjänst är öppen dygnet runt årets alla dagar

Köln Flygplats guide

hyrbil i Köln Flygplats
Biluthyrning Köln Flygplats

Kölns flygplats är också känd som Köln Bonn Flygplats (IATA-kod: CGN) och är beläget i den nordvästra delen av landet norr om München .Staden grenslar floden Rhen och är mest känd för sin katedral. Staden är också hem för över 30 museer och dussintals gallerier. Flygplatsen fungerar som en viktig knutpunkt för Germanwings och internationella rederier FedEx och UPS. Flygplatsen är i drift 24 timmar om dygnet och serverar cirka 10 miljoner passagerare med sina tre banor och över 130.000 flygningar.

Flygbolag och resmål

Kölns flygplats tillhandahåller tjänster av många inhemska och internationella transportföretag. Air Berlin erbjuder reguljärflyg till München, Berlin, och Teneriffa .Air France (med verksamhet som tillhandahålls av Hop!) ger en regelbunden rutt flygning destination till Paris . Austrian Airlines (med verksamhet som tillhandahålls av Tyrolean Airways) erbjuder resenärer en vanlig väg till Wien .Inrikes bärare Germanwings erbjuder dussintals populära destinationer, inklusive Barcelona, London, Istanbul, Rom, Stockholm, Wien och Zürich .

Flygplatsens anläggningar

Tjänster på flygplatsen i Köln är riklig. Shoppers kan njuta alternativ såsom Kirschner och Esprit. Hilfiger är också representerat som är spritbutik Tabac & Co matställen allt från snabbmat och Starbucks till Kamps Bakery, Rendezvous Piano Bar, Café Bistro Leysieffer, och Kölsch & Co Ett antal banker och bankomater finns över hela terminaler. Medicinska tjänster, resebyråer och hyra räknare bil finns i alla terminaler. Biluthyrning tillhandahålls av Avis, Sixt, Europcar, Hertz och.

 

 

     
 

Biluthyrning flygplats

Villkor och policy

Kundtjänst

Information

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Senaste artiklarna

Fördelar med hyrbil